858.283.4771
Luwih apik esuk
Miwiti
karo
Paling apik
saka Dina iki

Perang Kanker karo
Proton
Perawatan Radiasi

Yen sampeyan wis didiagnosis kaping pisanan, utawa ngalami kanker bola-bali, terapi proton bisa dadi pilihan sing paling apik minangka salah sawijining perawatan kanker paling aman lan efektif ing donya.

Terapi proton minangka alternatif invasif sing luwih sithik, dianjurake kanggo macem-macem jinis kanker sing wis dirawat kanthi sejarah kanthi cara tradisional kayata operasi, kemoterapi lan sinar X-ray. Dumunung ing San Diego, Pusat Terapi Kanker Proton California ing ngarep perawatan medis, riset lan bioteknologi. Kanthi pengalaman proton gabungan luwih saka 50 taun, para dokter terkenal ing dunya nggunakake obat perang nglawan kanker revolusioner lan alat kanggo ngobati kanker sing umum lan langka.

revolusioner
Perawatan Radiasi Tumor

Sabenere dikirim ing 2 milimeter, teknologi scan sinar pensil modulasi intensitas, sing ditawakake ing kabeh limang kamar perawatan, ngeculake dosis radiasi pembunuhan kanker kanthi dosis lan akurat sing cocog karo bentuk lan ukuran tumor sing unik. Teknologi sing dituju banget iki nyerang tumor kanthi tliti kaya laser, nalika nglindhungi jaringan lan organ sing sehat.

Dikenal
Pusat Perawatan Kanker San Diego

Omah kanggo salah sawijining tim onkologi radiasi sing paling pengalaman ing donya ing papan perawatan terapi proton, dokter kita diakoni sacara internasional lan digoleki dening para pasien saka saindenging jagad. Nyatane, direktur medis kita wis ngobati luwih saka 10,000 kasus kanker prostat - luwih saka kabeh wong ing jagad iki.

Kelas donya
Pusat Perawatan Kanker

Saka dokter kanggo nyedhiyakake layanan kanggo ndhukung program, kita nawakake perawatan pasien kanthi tingkat paling dhuwur ing pusat perawatan kanker. Kabeh staf kita darmabakti kanggo nglawan kanker lan saben dina kita ngupayakake nggawe lingkungan sing para pasien, kulawarga lan kanca-kanca rumangsa disambut dening komunitas sing grapyak lan grapyak, sing dianggep kabeh wong kaya anggota kulawarga dhewe.

Apa Terapi Proton
Tengen kanggo Aku?

Terapi radiasi proton bisa digunakake sacara eksklusif, utawa kombinasi karo operasi kemoterapi, kanggo ngobati macem-macem jinis kanker lan tumor, kalebu nanging ora winates kanggo:

Terapi Proton vs.
Sinar X-Ray standar

Sinar X-ray standar lan terapi proton minangka loro jinis radiasi "balok njaba". Nanging, properti saben beda banget lan nyebabake macem-macem tingkat radiasi ing situs tumor lan jaringan lan organ sekitar.

Terapi Proton vs.
Sinar X-Ray standar

Sinar X-ray standar lan terapi proton minangka loro jinis radiasi "balok njaba". Nanging, properti saben beda banget lan nyebabake macem-macem tingkat radiasi ing situs tumor lan jaringan lan organ sekitar.

Pitakon babagan jangkoan asuransi lan perawatan?

sukses

Aku pengin urip kanthi dawa lan ora pengin risiko ngalami serangan jantung utawa ngrusak jantung, dadi aku milih terapi proton. Sawise konsultasi karo Dr. Chang, aku ngerti yen California Proton dadi papan sing dikarepake. Dheweke ngenteni akeh wektu karo aku lan aku rumangsa yakin marang kemampuane.
Marti Shelton
Pasien Kanker Payudara
Kasey Harvey
Terapi proton minangka 'pangisi game.' Ora ana dina sing ora kliwat, kepiye ora bisa kepiye kepiye urip nem mil adoh saka salah sawijining pusat proton paling apik ing donya. Staff kabeh pancen apik tenan. Sing welas asih, pinter lan susulan iku luar biasa.
Rama Kasey Harvey
Pasien Rhabdomyosarcoma Pasien
Aku wis ngalami pancen ora efek sisih saka perawatan. Aku pelatih tim salib pria lan wanita ing saindhenging perawatan, tanpa kliwat sedina. Aku wis njaga karukunan sing dakkarepake karo bojoku, JoAnn, lan tetep aktif dadi bapak lan guru ing komunitas.
Steve Scott
Pasien Kanker Prostat
Kita milih terapi proton amarga kemampuane kanthi cepet nembus ing brainstem supaya bisa nggayuh bagean tumor sing ora bisa didemek sadurunge. Lan wiwit teknologi ing California Proton paling anyar lan paling maju ing negara kasebut, kita mikir 'kenapa menyang endi wae?'
Bapakne Natalie Wright
Patient Otak Pediatrik
Tembung-tembung Gelut
Blog babagan pangarep-arep, marasake awakmu, lan kekuwatan kanggo ngatasi.