858.283.4771

Кариери за рак на протонска терапија во Сан Диего


Направете разлика секој ден

Кога комбинирате некои од најискусните светски специјалисти за карцином во просторот со протонска терапија со напредна технологија, врвен ласер, фокусиран на напади на карцином со неспоредлива прецизност и резултати. Од нашите светски познати онколози за зрачење до нашиот високо обучен медицински и канцелариски персонал што го прават нашиот центар возможен, нашиот тим за нега на пациенти работи заеднички и со сочувство да донесе надеж и заздравување кај нашите пациенти секој ден. Доколку сте заинтересирани за кариера во центар за лекување на рак со динамичен тим кој е страствен да им помогне на луѓето да се борат за подобро утре, Калифорниските протони можеби ќе бидат местото за вас.

Нашата мисија

Да се ​​надминат дури и најагресивните карциноми преку обезбедување сигурна грижа од реномирани специјалисти за карцином и лекари кои привлекуваат 50-годишно комбинирано искуство и вршат најнапредна технологија на протонска терапија.

нашите вредности

 • Интегритет
  Ние сме бескомпромисни во грижата за пациентот и застапувањето
 • Инает
  Ние сме непоколебливи во потрагата по лек, преземајќи ги дури и најтешките случаи на рак
 • Пристапност
  Ние го правиме алтернативниот, врвен протонски третман достапен за заедницата и пошироко
 • Соработка
  Ние сме збир на сите наши делови - лекари, клинички персонал и членови на тимот за деловни активности. Со заедничко работење, ние сме во состојба на нашите пациенти да им обезбедиме највисоко ниво на грижа за рак
 • Сочувство
  Ние испорачуваме персонализирана, емпатична нега, третирајќи се кон секој пациент со исто ниво на грижа и внимание како што би сакале ако лекуваме член на семејство или пријател.
 • Односи со заедницата
  Ја препознаваме нашата витална улога во заедницата и постојано работиме на градење и подобрување на односите што ни овозможуваат да и служиме на заедницата и пошироко
 • Фискална и оперативна одговорност
  Ние остануваме стабилно насочени кон одржување на чесна, фискално одговорна операција

Нашите придобивки

Калифорниските протони нудат извонреден пакет придобивки, вклучително и конкурентни плати, медицински, стоматолошки, визуелни, животно осигурување, краткорочно и долгорочно попреченост, флексибилно трошење, појавување на 401 (к), богат ПТО план и уникатни можности за збогатување.

Доколку сте заинтересирани да се приклучите на растечкиот динамичен тим на California Protons, аплицирајте овде.

Обединета здравствена заштита:

 • https://transparency-in-coverage.uhc.com
 • Почнувајќи од 1 јули 2022 година, работодавците може да ги лоцираат и да ги видат своите информации за MRF. За да го направите тоа:
  • Оди до https://transparency-in-coverage.uhc.com
  • Пребарајте го наменетото име на работодавачот
  • Ќе се појават поврзани MRFs
   • 2022-07-01_UnitedHealthcare-Insurance-Company_UHC-Choice-Plus_in-network-rates.json (предмет на промена на 7/1/2022)

Кајзер: