858.283.4771

Планирање на посетата на протонска терапија во Сан Диего


Вие се фокусирате на заздравување.
'Llе се фокусираме на тоа да се чувствувате како дома.


Обезбедувањето на највисоко ниво на персонализирана нега не престанува со нашите пациенти. Се протега и на сите нивни посетители. Нашиот тим за услуги за консиерж ја разбира важноста на системот за поддршка на нашите пациенти и членовите на нашиот тим прават се што е во нивна моќ да ви помогнат да организирате сместување и превоз, да предложите начини да уживате во регионот на Сан Диего и да ве поврзат со услуги што го прават Сан Диего да се чувствува повеќе дома

Патување и сместување во Сан Диего

Имаме неколку партнери за патувања кои нудат посебни цени за хотели и сместување и превоз до и од вашите третмани со протонска терапија во Сан Диего. Бидете сигурни да ги споменете калифорниските протони при резервации за да прашате за намалени стапки на пациенти. Кликнете подолу за да го видите нашиот Водич за сместување, транспорт и ресурси на пациенти или преземете го тука.

Остани Активни
За време на вашиот престој

Додека минуваат протонска терапија, повеќето пациенти се чувствуваат доволно добро да продолжат со редовниот распоред и да ја искористат убавата област уживајќи во уметноста, културата и другите локални атракции на Сан Диего.

Сместување

Ве молиме јавете ни се на 858.283.4771 за повеќе информации за опциите за сместување и намалените цени.

транспорт

Ве молиме јавете ни се на 858.283.4771 за повеќе информации во врска со опциите за патување, превоз и дневно возење и цени со попуст.