858.283.4771
Зошто нас / Д-р Кетрин Јашар

Д-р Кетрин Јашар
Онколог за зрачење

Ние сме тука за вас

Назначување за книги

Д-р Јашар користи внимателно насочени, високи дози на зрачење енергија за да ги уништи или оштети клетките на ракот.

Д-р Јашар е овластен онколог за зрачење овластен одбор и професор на Одделот за радијациона медицина и применети науки на УК, Сан Диего, Факултет за медицина. Активно учествува во бројни медицински организации и здруженија. Д-р Јашар е многу искусен во модулирани со интензитет и водени со терапија со зрачење, како и протонска терапија и брахитерапија. Истражувачките интереси на д-р Јашар вклучуваат забрзана делумна ирадијација на дојка со забрзување на единечен влез и техники за фокусирање на висока доза со висока доза.

Специјалитет Дојка, гинеколошки
степени Северно-западен универзитет Фајнберг Факултет за медицина