858.283.4771
Një të mirë nesër
Fillon
me
Shkarko
e sotme

Luftoni kancerin me
Proton Therapy
Trajtimi i rrezatimit

Nëse jeni diagnostikuar për herë të parë, ose po përballeni me kancer të përsëritur, terapia me protone mund të jetë opsioni juaj më i mirë si një nga trajtimet më të sigurta dhe më efektive të kancerit në botë.

Terapia me proton është një alternativë shumë më pak tërheqëse, e rekomanduar për lloje të shumta të kancereve që historikisht janë trajtuar përmes qasjeve tradicionale si operacioni, kimioterapia dhe rrezatimi me rreze X. E vendosur në San Diego, California Protons Cancer Therapy Center është në pararojë të kujdesit mjekësor, kërkimit dhe bioteknologjisë. Me më shumë se 50 vjet përvojë të kombinuar protoni, mjekët tanë me famë botërore përdorin trajtime revolucionare dhe mjete revolucionare për të luftuar kancerin për të trajtuar kanceret e zakonshme dhe ato shumë të rralla.

revolucionar
Trajtimi i rrezatimit nga tumori

Dorëzuar saktësisht brenda 2 milimetrave, teknologjia jonë e skanimit të rrezes së lapsit të moduluar me intensitet, e ofruar në të pesë dhomat e trajtimit, lëshon një dozë të lartë të rrezatimit që shkakton kancer, që përputhet saktësisht me formën dhe madhësinë unike të tumorit. Kjo teknologji shumë e shënjestruar sulmon tumorin me precizion të ngjashëm me lazerin, ndërsa kursen indet dhe organet e shëndetshme përreth.

i njohur
Qendra e Trajtimit të Kancerit në San Diego

Shtëpia e një prej ekipeve më me përvojë në botë për onkologjinë e rrezatimit në hapësirën e trajtimit të terapisë protonike, mjekët tanë njihen ndërkombëtarisht dhe kërkohen nga pacientë nga e gjithë bota. Në fakt, drejtori ynë mjekësor ka trajtuar personalisht mbi 10,000 raste të kancerit të prostatës - më shumë se kushdo në botë.

Klasa botërore
Qendra e Trajtimit të Kancerit

Nga mjekët tanë për të shërbyer portierët për të mbështetur programet, ne ofrojmë nivelin më të lartë të kujdesit të personalizuar të pacientëve në qendrën tonë për trajtimin e kancerit. I gjithë stafi ynë është i përkushtuar në luftën e secilit person kundër kancerit dhe çdo ditë ne përpiqemi të krijojmë një mjedis ku pacientët tanë, familjet dhe miqtë e tyre të ndjehen të mirëpritur nga një komunitet i mbushur me njerëz miqësorë dhe të dobishëm që i trajtojnë të gjithë ashtu si ata do të jenë anëtarët e familjes së tyre.

A është terapia me protone
E drejtë për mua?

Terapia me rrezatim proton mund të përdoret ekskluzivisht, ose në kombinim me kirurgji dhe kimioterapi, për të trajtuar lloje të shumta të kancerit dhe tumoreve, duke përfshirë por pa u kufizuar në:

Terapia me protone vs.
Rrezatimi Standard me rreze X

Rrezatimi standard me rreze X dhe protonoterapia janë të dy llojet e radioterapisë “rrezja e jashtme”. Sidoqoftë, vetitë e secilit janë shumë të ndryshme dhe rezultojnë në nivele të ndryshme të ekspozimit ndaj rrezatimit në vendin e tumorit dhe indeve dhe organeve përreth.

Terapia me protone vs.
Rrezatimi Standard me rreze X

Rrezatimi standard me rreze X dhe protonoterapia janë të dy llojet e radioterapisë “rrezja e jashtme”. Sidoqoftë, vetitë e secilit janë shumë të ndryshme dhe rezultojnë në nivele të ndryshme të ekspozimit ndaj rrezatimit në vendin e tumorit dhe indeve dhe organeve përreth.

Pyetjet në lidhje me sigurimin dhe mbulimin e trajtimit?

Storie te Suksesshme

Doja të jetoja një jetë të gjatë dhe nuk doja të rrezikoja të kisha një sulm në zemër ose dëmtim të zemrës, kështu që zgjodha terapinë protonike. Pas konsultimit tim me doktor Chang, unë thjesht e dija që California Protons është vendi ku unë doja të isha. Ai kaloi aq shumë kohë me mua dhe unë u ndjeva shumë i sigurt në aftësinë e tij.
Marti Shelton
Pacienti i kancerit të gjirit
Kasey Harvey
Terapia me proton ishte një 'ndërrim i lojës'. Nuk kalon asnjë ditë nga kjo nuk mendoj se sa me fat kemi qenë të jetonim gjashtë milje larg nga një nga qendrat më të mira proton në botë. I gjithë stafi është i mahnitshëm. Të dhembshur, të ditur dhe vazhdimi ishte i jashtëzakonshëm.
Babai i Kasey Harvey
Pacienti Rhabdomyosarcom pediatrik
Kam përjetuar absolutisht asnjë efekt anësor nga trajtimet e mia. Kam trainuar ekipet e burrave dhe grave të mi në të gjithë trajtimet e mia, pa humbur asnjë ditë të vetme. Unë kam ruajtur intimitetin që vlerësoj aq shumë me gruan time, JoAnn, dhe mbetem aktiv si baba dhe mentor në komunitet.
Steve Scott
Pacienti i kancerit të prostatës
Ne zgjodhëm terapinë me protone për shkak të aftësisë së saj për të depërtuar në mënyrë të sigurt në trurin e trurit për të arritur një pjesë të tumorit që nuk mund të preket më parë. Dhe duke qenë se teknologjia në California Protons është më e reja dhe më e përparuar në vend, ne menduam 'pse të shkojmë kudo tjetër?'
Babai i Natalie Wright
Pacienti i trurit pediatrik pediatrik
Fjalët luftarake
Një blog për shpresën, shërimin dhe fuqinë për të kapërcyer.