858.283.4771

Karriera e Kancerit të Terapisë Proton në San Diego


Bëni një ndryshim çdo ditë

Kur kombinoni disa nga specialistët më me përvojë në botë për kancerin në hapësirën e terapisë proton me teknologji të përparuar dhe të përparuar, ju merrni një lazer në vendin e punës, të përqendruar në sulmin ndaj kancerit me precizion dhe rezultate të pashoqe. Nga onkologët tanë me famë botërore nga rrezatimi, tek personeli ynë mjekësor dhe zyra shumë i trajnuar, të cilët bëjnë të mundur qendrën tonë, ekipi ynë i kujdesit për pacientët punon në mënyrë bashkëpunuese dhe me dhembshuri për të sjellë shpresë dhe shërim tek pacientët tanë çdo ditë. Nëse jeni të interesuar për një karrierë në një qendër të trajtimit të kancerit me një ekip dinamik që është i apasionuar pas ndihmës së njerëzve për të luftuar për një të nesërme më të mirë, California Protons mund të jetë vendi për ju.

Misioni ynë

Për të tejkaluar madje edhe kanceret më agresive duke ofruar një kujdes të pashembullt nga specialistë dhe mjekë të njohur të kancerit, të cilët përdorin 50 vjet përvojë të kombinuar dhe përdorin teknologjinë më të lartë të terapisë së protonit.

Vlerat tona

 • ndershmëri
  Ne jemi pa kompromis në kujdesin për pacientët dhe avokatinë
 • Këmbëngulje
  Ne jemi të palëkundur në ndjekjen tonë për kurimin, duke marrë madje edhe rastet më të vështira të kancerit
 • Accessibility
  Ne bëjmë trajtim alternative, prekës proton të disponueshëm për komunitetin dhe më gjerë
 • Bashkëpunim
  Ne jemi shuma e të gjitha pjesëve tona - mjekët, stafi klinik dhe anëtarët e ekipit të operacioneve të biznesit njësoj. Duke punuar pa probleme së bashku, ne jemi në gjendje të ofrojmë nivelin më të lartë të kujdesit për kancerin për pacientët tanë
 • Dhembshuri
  Ne ofrojmë kujdes të personalizuar, empatik, duke trajtuar secilin pacient me të njëjtin nivel shqetësimi dhe vëmendje siç do të bënim nëse trajtojmë një anëtar të familjes ose një mik
 • Marrëdhëniet në komunitet
  Ne e njohim rolin tonë jetësor në komunitet dhe vazhdimisht punojmë për ndërtimin dhe përmirësimin e marrëdhënieve që na mundësojnë t'i shërbejmë komunitetit dhe më gjerë
 • Përgjegjësia fiskale dhe operative
  Ne mbetemi të përqendruar vazhdimisht në mbajtjen e një operacioni të ndershëm, me përgjegjësi fiskale

Përfitimet tona

California Protons ofron një paketë përfitimesh të pazgjidhura, duke përfshirë pagat konkurruese, mjekësore, dentare, vizion, sigurim jete, paaftësi të shkurtër dhe afatgjatë, shpenzime fleksibël, përputhen me 401 (k), plan të pasur PTO dhe mundësi unike për pasurim.

Nëse jeni të interesuar të bashkoheni me ekipin në rritje dinamik në California Protons, aplikoni këtu.

United Healthcare:

Kaiser: