858.283.4771

News Protons California

Qershor 16, 2021

Pacienti i 3,000-të i Protonëve të Kalifornisë i Paraqitur në Revistën Ranch dhe Coast

California Protons Cancer Therapy Centre njoftoi sot trajtimin e pacientit të saj të 3,000-të me terapi me protone që kur Qendra u hap në 2014. Terapia me protone është një formë e trajtimit me rrezatim që është më pak invazive sesa rrezatimi tradicional i rrezeve x.

Prill 6, 2021

Protonët e Kalifornisë Trajton Pacientin e 3,000-të me Terapinë e Protoneve

California Protons Cancer Therapy Centre njoftoi sot trajtimin e pacientit të saj të 3,000-të me terapi me protone që kur Qendra u hap në 2014. Terapia me protone është një formë e trajtimit me rrezatim që është më pak invazive sesa rrezatimi tradicional i rrezeve x.

Mund 21, 2020 - Siç është botuar në UT Community Press

Qendra e Terapisë së Kancerit të Protoneve në Kaliforni: Trajtimi i Avancuar nga Rrezatimi i Protonit për Kancerin e Gjirit përmirëson Cilësinë e Jetëgjatës

Trajtimi i rrezatimit proton ka përparuar në mënyrë dramatike në luftën kundër kancerit të gjirit gjatë disa viteve të kaluara, dhe pacientët kanë zbuluar se çfarë studimi ka treguar: ai është një nga terapitë më të sigurta dhe më efektive në botë në dispozicion të kancerit.

Mund 7, 2020 - Siç është botuar në UT Community Press

Qendra e Terapisë së Kancerit të Protoneve në Kaliforni: Trajtimi i Avancuar i Kancerit të prostatës lejon burrat të jetojnë një jetë aktive

Si pionier në trajtimin e kancerit të prostatës me rrezatim proton, onkologu me famë botërore Carl Rossi, MD, ka parë zhvillime dhe përparime të shumta që kur ai zgjodhi onkologjinë e rrezatimit si specialitetin e tij në 1988.

Prill 30, 2020 - Siç është botuar në UT Community Press

Qendra e Terapisë së Kancerit të Protoneve në Kaliforni: Dofarë duhet të di për Terapinë me Proton?

Qendra e Terapisë Kancerore e Protoneve në Kaliforni është e angazhuar për krijimin e një bote pa kancer. Një ekip i jashtëzakonshëm i udhëhequr nga onkologë dhe profesionistë të njohur ndërkombëtarisht, kombinojnë teknologjinë inovative dhe pajisjet e imazheve për të ofruar trajtimin e terapisë me protone, një formë më e saktë e terapisë me rrezatim që çon në më pak efekte anësore në krahasim me radioterapinë me rreze.

Prill 23, 2020 - Siç është botuar në UT Community Press

Qendra e Terapisë së Kancerit të Protoneve në Kaliforni: Trajtimi i klasit botëror po aq unik sa ju

Qendra e Terapisë së Kancerit në Kaliforni, e lidhur me Rrjetin e Kancerit Shëndetësor UC San Diego, ofron trajtim preciz ndaj rrezatimit të kancerit ndërsa përmirëson cilësinë e jetës, dhe u ofron shpresë pacientëve me kancer me trajtimin e tij të pashembullt të rrezatimit. Një nga vetëm dy qendrat e terapisë protonike në Kaliforni - dhe një nga 30 në vend - California Protons është e pajisur me gjeneratën e fundit të teknologjisë revolucionare dhe ofron formën më të saktë të terapisë rrezatuese të disponueshme sot.

Qershor 25, 2019

California Protons tani është i lidhur me Rrjetin e Kancerit Shëndetësor UC San Diego

SAN DIEGO, CA - Që nga maji 2019, Qendra e Terapisë së Kancerit në Proton të Kalifornisë tani është e lidhur me Rrjetin e Kancerit Shëndetësor UC San Diego, duke u dhënë më shumë pacientëve qasje në trajtimin e terapisë së protoneve të klasit botëror, të siguruar nga onkologët rrezatues nga Moores Cancer Center në UC San. Diego Health, Qendra e vetme Kombëtare e Kancerit e Përcaktuar nga Instituti Kombëtar i Kancerit në San Diego.

Prill 29, 2019

Gjykatësi nuk pranon veten nga paditë e UnitedHealthcare Proton Therapy 

Moderniteti i Shëndetësisë raporton se të paktën dy padi janë ngritur kundër UnitedHealthcare në dy muajt e fundit duke pretenduar se kompania e sigurimeve mohoi në mënyrë të padrejtë mbulimin e pacientëve për një lloj të caktuar të trajtimit të kancerit për të cilin siguruesit kanë kohë që nuk kanë dëshirë ta paguajnë.

March 31, 2019

Qendra e Terapisë së Kancerit të Protoneve në Kaliforni fton pacientët të regjistrohen në studimin e kancerit të gjirit dhe provën klinike 

SAN DIEGO, CA - Qendra e Terapisë së Kancerit në Protons të Kalifornisë njoftoi sot dy përpjekje të mëdha që përfaqësojnë hapa të rëndësishëm përpara në hulumtimin e trajtimit të kancerit të gjirit, duke përfshirë terapinë e saj jo-invazive, me protone. Pacientët aktualë të Protonëve të Kalifornisë që nga 4 Shkurt 2019, janë të ftuar të regjistrohen në Regjistrin e Proton Bashkëpunimit të Grupit (PCG) të më shumë se 13,000 pacientëve. Më vete, rrezatimi i pjesshëm i gjirit PCG BRE007-12 në provën klinike të kancerit të gjirit në fazën e hershme do të regjistrojë rreth pesë deri në tetë femra në vit.