858.283.4771
Shërbime ushqyese

Shërbimet e të ushqyerit për shërbimet e terapisë me proton


Në California Protons, çdo pacienti ofrohet mbështetje ushqimore përmes takimeve javore, një me një me Dietologun tonë të Regjistruar. Përmes këtyre takimeve, ofrohen udhëzime dietike për të optimizuar trajtimin e tyre dhe për të ndihmuar secilin pacient të ndjehet më së miri si gjatë dhe pas trajtimit.

Përmes Shërbimeve të Ushqimit të Qendrës, pacientët marrin ekspertizë të vazhdueshme ushqyese për t'i ndihmuar ata të lundrojnë në rrugën e tyre përmes trajtimit të protoneve duke u përqëndruar në efektet anësore, nevojat ushqyese dhe mbështetjen e trupit gjatë rrezatimit. Për më tepër, ofrohet edukim afatgjatë në lidhje me inflamacionin, sëmundjen dhe shëndetin e përgjithshëm.

Njihuni me dietologun


Kathryn Holly Mott, RD, ONC është një Dietologe e Regjistruar që specializohet në ushqimin onkologjik, me një formim në psikologji. Kathryn përfundoi kurset e të ushqyerit në Universitetin e Vermont, Universitetin Northwestern, Universitetin Point Loma Nazarene, Instituti i Ushqimit Integrues dhe Instituti i Ushqimit Onkologjik.

Kathryn përdor një model progresiv dhe integrues të kujdesit, duke përfshirë një numër faktorësh në rekomandimet e saj shëndetësore duke përfshirë ushqimin, stërvitjen, zvogëlimin e stresit, marrëdhëniet dhe më shumë. Ajo shfrytëzon njohuritë e saj të gjera për hulumtimet më të fundit në ushqimin për të bërë rekomandime specifike bazuar në llojin e kancerit, duke siguruar informacionin më të azhurnuar të ushqimit për nevojat individuale të secilit pacient.

Kathryn Holly Mott, RD, ONC

Pyetje të Shpeshta në lidhje me Shërbimet e Ushqyerit me Terapinë me Proton


A KA NJ A KOSTO P FORR SH SRBIMET E USHQIMIT?

Nuk ka asnjë kosto për Shërbimet e Ushqimit për pacientët tanë ekzistues. Në California Protons, ne besojmë në një model progresiv dhe integrues të kujdesit që përfshin burime shtesë që përfitojnë nga pacientët tanë dhe rezultatet e tyre. Shërbimet e të ushqyerit ofrohen si pjesë e kujdesit tuaj gjithëpërfshirës.

SI RREGULLOHEN KETO EMRIME?

Sapo të fillojnë trajtimet tuaja ditore të terapisë me proton, Dietologu ynë i Regjistruar do të takohet me ju një herë në javë ose personalisht ose përmes telefonit. Këto takime do të vazhdojnë gjatë gjithë trajtimit tuaj.

SI FUNKSIONOJNRO GRUPET MBPSHTETSE T PRO TERAPIS N Ushqyese të protonit?

Grupet Mbështetëse të Ushqimit për pacientët dhe anëtarët e familjes mbahen çdo dy ose tre javë personalisht. Aktualisht, për shkak të masave paraprake të COVID, numri i njerëzve që marrin pjesë është i kufizuar dhe ata mbahen jashtë për siguri. Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për të zgjeruar njohuritë tuaja në një temë të veçantë, për të njohur njerëz të rinj dhe për të fituar mbështetje.