858.283.4771

Armando Santiago

Kanceri i prostatës
Trajtuar nga Andrew Chang, MD

Në moshën 70 vjeç, ndërsa pranoja provime të përgjithshme fizike të përgjithshme në Bazën e Forcave Ajrore të Travis u vu re se nivelet e mia PSA ishin rritur në 7.8, kështu që në atë kohë pas 2 raundeve biopsi, punime gjaku dhe një MRI u përcaktua që unë të testoja pozitive për kancerin e prostatës, gjëja e fundit që dikush dëshiron të dëgjojë. Urologu im në Travis AFB ishte i shpejtë për të rekomanduar heqjen e prostatës; megjithatë efektet anësore të mundshme nuk dukeshin si diçka me të cilën doja të merresha, kështu që rekomandimi tjetër ishte 40 ditë terapi rrezatimi standarde që u ofrua në David Grant Hospital, Travis AFB.

Pasi shqyrtova se çfarë ishte terapia me rrezatim dhe efektet anësore të saj, unë dëshiroja të shikoja në terapi të tjera që mund të ishin në dispozicion për mua. Kjo është kur motra ime që jeton në Vista CA më tha në lidhje me Qendrën e Terapisë së Kancerit të Protoneve në Kaliforni në San Diego. Nuk kaloi shumë kohë pasi fillova të shikoj në California Protons për të ditur se ky ishte vendi ku dëshiroja të shkoja për terapinë time. Bëra thirrjet dhe sigurova dokumentet, punën në laborator, CD të MRI time etj. Me një kohë të shkurtër gruaja ime dhe unë po takoheshim me Dr. Rossi në California Protons në ditën e një vizite 2-ditore para-terapisë. Në këtë kohë unë u pranova në programin e tyre dhe Dr. Rossi dha përgjigje për të gjitha pyetjet tona dhe na dha një përmbledhje të shkëlqyeshme të teknologjisë së përdorur në terapinë me proton, si dhe çdo hap që do të ndiqte dhe efektet anësore përgjatë dhe pas trajtimeve të mia .

Në ditën e dytë unë bëra punën e paravendikimit e cila është rreth një MRI dy pjesë dhe kompjuteri që përcaktojnë vendndodhjen e zonës për të marrë terapinë. Stafi ishte vërtet i shkëlqyeshëm, profesional dhe i sjellshëm. Dy javë më vonë u ktheva në California Protons për të filluar 26 ditët e mia të terapisë. Unë duhet të them se në ditën e parë unë isha pak në avantazh, megjithatë stafi edhe një herë e bëri atë të shkojë aq mirë saqë ju thjesht bien në rutinën e terapisë dhe ditët vetëm shënoni. Sa i përket vetë trajtimeve nuk kam pasur dhimbje fare por pak shqetësim i cili kalon shpejt. Kam përjetuar ca dhimbje dhe vështirësi me urinimin më vonë çdo ditë, me disa ditë të jem më mirë se të tjerët.

Pasja e fundjavave pa trajtime na ndihmoi dhe pasi të mbaruan të gjitha trajtimet të gjitha gjërat u kthyen në normalitet brenda vetëm disa javësh, ashtu si më tha Dr. Rossi që do të më thoshin. Në shenjën 3 mujore pas trajtimeve të mia, unë pata PSA-në time të ndjekjes së gjakut dhe PSA-ja ime ra nga 7.8 në 3.4, përsëri ashtu si parashikoi Dr. Rossi. Tani po kthehem për provën time 6 muaj PSA dhe jam i sigurt që përsëri do të jetë një i mirë. Qendra e Terapisë së Kancerit të Protoneve në Kaliforni, Dr.Rossi dhe stafi i tij ishin të jashtëzakonshëm, siç është edhe vetë objekti. Ju nuk mund të gjeni një vend më të mirë për t'u marrë me një kancer. Unë rekomandoj shumë që të jeni proaktiv dhe të kontrolloni punën e shkëlqyeshme që po bëhet këtu.

SHENIMI SHTYTIN TUAJ.
INSPIRE T O TJERT T TO LUFTOHEN BACK

 • Llojet e skedarit të pranuar: jpg, jpeg, png, gif.
 • Duke ekzekutuar më poshtë, unë pajtohem si më poshtë:

  Unë pajtohem në mënyrë të pakthyeshme për t'u përdorur nga California Proton Therapy Center, LLC ("CPTC") (duke bërë biznes si "California Protons") dhe pasardhësit e saj, filialet, të licencuarit dhe caktimet ("Palët CPTC"), dhe t'u jap Palëve të tilla CPTC një Licencë e paguar plotësisht, pa të drejtë mbretërore, e përhershme, ekskluzive, në të gjithë botën, për të përdorur emrin tim, ngjashmërinë (përfshirë regjistrimin e videos dhe / ose fotografinë akoma), imazhin, emrin e komunitetit të zërit dhe / ose dëshminë (kolektivisht, "Materialet" ”), Në ​​tërësi ose pjesërisht, duke përfshirë derivatet, në çdo media çfarëdo qoftë, për përdorime promocionale dhe / ose komerciale të shëndetit të CPTC, siç përcaktohet vetëm nga shëndetësia e CPTC (“ Përdorimi promocional ”).

  Nëse siguroj ndonjë fotografi ose materiale të tjera për përdorim nga Palët e CPTC në lidhje me Materialet ("Materialet e Palës së Tretë"), unë konfirmoj se kam të drejtën, fuqinë dhe autoritetin e plotë ligjor për t'u dhënë Palëve të tilla CPTC të drejtën e përdorimit Materialet e Palës së Tretë për Përdorim Promovues dhe që unë kam siguruar të gjitha të drejtat e nevojshme nga çdo individ që shfaqet në Materialet e tilla të Palës së Tretë dhe çdo fotograf ose kontribues tjetër i materialeve të tilla të Palës së Tretë.

  Me këtë marrëveshje jam dakord që çdo rezultat i Përdorimit Promovues, përfshirë, pa asnjë kufizim, të gjitha të drejtat nën të drejtat e autorit, do të jetë pronë e vetme dhe ekskluzive e shëndetit të CPTC, me të drejtën e plotë për të shfrytëzuar dhe / ose disponuar të njëjtin në çfarëdo mënyre çfarëdo.

  Unë e pranoj dhe jam dakord që nuk do të kem të drejtë për asnjë pagesë ose formë tjetër të shpërblimit si rezultat i ndonjë përdorimi të materialeve ose materialeve të palëve të treta.

  Në këtë mënyrë unë heq dorë nga çdo e drejtë për të inspektuar dhe / ose aprovuar Përdorimin Promovues dhe / ose produktin e përfunduar, media, regjistrimin e videos dhe / ose çështje të shtypura që mund të përdorin, përfshijnë, ose ekspozojnë Materialet dhe / ose Materialet e Palëve të Treta.

  Në këtë mënyrë, unë heq dorë nga të gjitha të drejtat, dhe liroj, shkarkoj dhe bie dakord t'i mbaj të padëmshëm palët CPTC dhe zyrtarët, drejtorët dhe punonjësit e tyre përkatës nga çdo dhe të gjitha pretendimet ose kërkesat që mund të kem tani ose që mund të kem në të ardhmen në lidhje me përdorimin. të Materialeve dhe / ose Materialeve të Palëve të Treta nga palë të tilla CPTC.

  Nëse jeni dakord me të gjitha informacionet e paraqitura nga ky autorizim, ju lutemi nënshkruani më poshtë:

 • Nëse kjo formë është duke u plotësuar në emër të një të mituri (p.sh. nga një prind ose kujdestar), ju lutemi tregoni:

  Përshkrimi i autoritetit juridik ** për të nënshkruar në emër të të miturit:

 • ** CPTC rezervon të drejtën të kërkojë dokumentacion të vlefshëm

  Informacioni personal si adresa e rrugës, numri i telefonit dhe adresa e emailit janë vetëm për përdorim të brendshëm dhe nuk do të publikohen.

 • Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.