858.283.4771

Planifikimi i vizitës suaj me terapinë me protone në San Diego


Ju përqëndroheni në shërimin.
Ne do të përqëndrohemi në bërjen të ndjeheni si në shtëpi.


Sigurimi i nivelit më të lartë të kujdesit të personalizuar nuk ndalet me pacientët tanë. Ajo shtrihet në të gjithë vizitorët e tyre gjithashtu. Ekipi ynë i shërbimit portier e kupton rëndësinë e sistemit të mbështetjes së pacientëve tanë dhe anëtarët e ekipit tonë bëjnë gjithçka që kanë në fuqinë e tyre për t'ju ndihmuar të rregulloni strehimin dhe transportin, të sugjerojnë mënyra për të shijuar rajonin e San Diegos dhe t'ju lidhin me shërbime që e bëjnë San Diego të ndjehet më shumë si shtëpia

Udhëtimet dhe akomodimet në San Diego

Ne kemi disa partnerë udhëtimi që ofrojnë tarifa të veçanta për hotelet dhe strehimin, dhe transportin nga dhe nga trajtimet tuaja të terapisë me protone në San Diego. Sigurohuni që të përmendni Protonët e Kalifornisë kur bëni rezervime për të pyetur rreth tarifave të zbritura të pacientëve. Klikoni më poshtë për të parë Udhëzuesin tonë për Strehimin, Transportin dhe Burimet e Pacientëve ose Shkarko këtu.

Qëndro Aktive
Gjatë qëndrimit tuaj

Ndërsa i nënshtrohet terapisë protonike, shumica e pacientëve ndjehen mjaft mirë për të vazhduar me orarin e tyre të rregullt dhe të përfitojnë nga zona e bukur duke shijuar artet, kulturën dhe tërheqjet e tjera lokale të San Diego.

banesë

Ju lutemi na telefononi në 858.283.4771 për më shumë informacion në lidhje me opsionet e strehimit dhe tarifat me zbritje.

transport

Ju lutemi na telefononi në 858.283.4771 për më shumë informacion në lidhje me udhëtimin, transportin dhe opsionet e vozitjes ditore dhe tarifat me zbritje.