858.283.4771
Mjekët tanë

Onkologët tanë me famë botërore
Drejtuesit e industrisë.
Specialistët e protonit.

 

Takoni mjekët tanë

Qendra e Terapisë së Kancerit në Kaliforni, partnerë me shumë mjekë të shkëlqyeshëm për të ofruar një nivel të pashembullt të kujdesit dhe ekspertizës klinike për pacientët tanë. Si një nga vetëm dy qendrat e terapisë protonike në Kaliforni, dhe një ofrues rajonal, California Protons partnerë me mjekë nga sistemet shëndetësore në të gjithë shtetin për të siguruar qasje në ata që kanë nevojë për trajtime të terapisë protonike. Partnerët tanë përfshijnë:

  • Korporata Profesionale e Mjekëve Proton
  • Shëndeti UC San Diego
  • Spitali i fëmijëve Rady

Korporata Profesionale e Mjekëve Proton

Partnerët e Qendrës së Terapisë së Kancerit në Kaliforni partnerë me Proton Doctors Corporation Corporation (PDPC) për të ofruar një nivel të pashembullt të kujdesit dhe ekspertizës klinike për pacientët tanë. Me më shumë se 50 vjet përvojë të kombinuar në hapësirën e protonit, mjekët tanë të PDPC kanë trajtuar më shumë se 14,000 pacientë me terapi protonike. Ekipi ynë është i njohur ndërkombëtarisht, i kërkuar nga pacientë nga e gjithë bota, dhe i specializuar në trajtimin e një game të gjerë të kancerit të zakonshëm dhe shumë të rrallë.

Prostata, fshikëza, veshkave, limfatika
Gastrointestinal, mëlçi, pankreas, prostatë, pediatrik, mushkëri, gji, gjinekologjik, kokë dhe qafë, CNS

Shëndeti UC San Diego

UC San Diego Health është renditur në shkallë vendi në gjashtë specialitete mjekësore dhe kirurgjike për të rritur nga Lajmet e SH.B.A. & Raporti Botëror, dhe është shtëpia e Qendrës Gjithëpërfshirëse të Kancerit të San Diego, e vetme Kombëtare e Kancerit. Për dekada të tëra, UC San Diego Health dhe shkollat ​​e saj të mjekësisë dhe farmacisë kanë avancuar mjekësinë përmes zbulimeve të përparimeve - duke përfshirë të parat pionierë në kirurgji, imazhe, trajtimin e kancerit dhe kujdesin kardiovaskular. UC San Diego Health është i vetmi sistem i kujdesit shëndetësor me bazë universitare në San Diego me më shumë se 1,500 mjekë dhe shkencëtarë që janë botuar ekspertë në fushën e tyre.

Prostata, fshikëza, gjiri, Sarcoma
Truri, Sistemi nervor qendror (SNQ), gjiri
Koka & Qafa, Limfoma, Gjinekologjike
Urologjik, Gjinekologjik, Prostat
Urologic, Head & Qafë, Neurologic
Sarkoma (Kocka & Indi i Butë), Mushkëritë, Urologic
Neurologjik, Koka dhe Qafa, Limfoma
Neurologjik, Gastrointestinal, Mëlçisë
Kraharori, gjoksi, neurologjik (përfshirë tumoret e bazës së kafkës), prostatën, kokën dhe qafën, Rrezatimi i përsëritur

Rady-Spitali i Fëmijëve

Spitali Rady-Fëmijëve - San Diego është një strukturë e kujdesit pediatrik 551-shtretër që ofron burimin më të madh të shërbimeve mjekësore gjithëpërfshirëse pediatrike në San Diego, në qarqet jugore të Riverside dhe Imperial. Rady-Fëmijët është i vetmi spital në zonën e San Diegos, i dedikuar ekskluzivisht për kujdesin shëndetësor pediatrik dhe është e vetmja qendër e caktuar e traumave pediatrike të rajonit. Rady-Fëmijët ofron shërbime të specializuara për trajtimin e kancerit dhe hematologjinë për fëmijët në të gjithë rajonin. Në qershor 2018, z. Lajmet dhe Raporti Botëror i SH.B.A. renditet Rady-Fëmijët ndër spitalet më të mira të fëmijëve në vend në të 10 specialitetet pediatrike revista e anketuar.