858.283.4771
Pse duhet të na / Ajay Sandhu, MD

Ajay Sandhu, MD
Onkologu rrezatues

Ne jemi këtu për ju

Emërimi i librit

Dr. Sandhu është një onkolog i certifikuar nga rrezatimi nga bordi, i cili ka botuar gjerësisht në një larmi temash që lidhen me aplikimet klinike të rrezatimit dhe modalitetet e tjera në trajtimin e kancerit.

Dr. Sandhu është drejtori mjekësor për Departamentin e Mjekësisë Rrezatuese dhe Shkencave të Aplikuara në UC San Diego School of Medicine. Ai gjithashtu shërben si hetues në UC San Diego për Grupin Onkologjik të Terapisë Rrezatuese (RTOG), një grup kombëtar bashkëpunues që përqendrohet në gjykimet klinike në onkologjinë e rrezatimit.

specialitet Sarkoma (Kocka & Indi i Butë), Mushkëritë, Urologic
Degrees Instituti Pasuniversitar i Edukimit dhe Kërkimit Mjekësor
stërvitje Ertifikuar nga Bordi Amerikan i Radiologjisë, Onkologjia nga Rrezatimi