858.283.4771
Pse duhet të na / Andrew L. Chang, MD
Dr. Andrew L. Chang - Specialist i Onkologjisë Rrezatuese në California Protons

Andrew L. Chang, MD
Drejtori Mjekësor, Pediatri

Ne jemi këtu për ju

Emërimi i librit

Dr Chang ka mbi 18 vjet përvojë në trajtimin e më shumë se 2,000 pacientëve me kancer, të rritur dhe fëmijë, dhe është Hetuesi Kryesor në një gjykim të vazhdueshëm kërkimor.

Dr Chang është një specialist i onkologjisë së rrezatimit me ekspertizë në trajtimin e pacientëve me kancer të gjirit dhe pacientëve me kancer pediatrik me terapi me rreze protoni. Ai gjithashtu është i përfshirë shumë në kërkime dhe është Hetuesi Kryesor në një gjykim të vazhdueshëm multi-institucional duke përdorur terapi protone për rrezatimin e pjesshëm të gjirit. Para se të vinte në bord në California Protons, ai shërbeu si drejtor i programeve pediatrike në Institutin e Terapisë Proton të Universitetit Hampton, Institutin e Radioterapisë Proton Midwest, si dhe qendrën e terapisë protonike ProCure. Ai përfundoi një praktikë pediatrike dhe rezidencë në onkologji rrezatimi në Qendrën Mjekësore Universitare Loma Linda dhe më pas bëri një bursë në onkologjinë pediatrike në Spitalin e Fëmijëve St Jude.

specialitet Pediatrike, gji
Degrees Shkolla e Mjekësisë Universitare Loma Linda
stërvitje Ertifikuar nga Bordi Amerikan i Radiologjisë, Onkologjia nga Rrezatimi
Certertifikuar nga Bordi Amerikan i Radiologjisë, Hospice dhe Mjekësisë Paliative; Radiologjia