858.283.4771
Pse duhet të na / Brent Rose, MD

Brent Rose, MD
Onkologu rrezatues

Ne jemi këtu për ju

Emërimi i librit

Dr. Rose përdor doza të larta të rrezatimit të drejtuara me kujdes, për të shkatërruar ose dëmtuar qelizat kancerogjene. Ai specializohet në trajtimin e pacientëve me prostatë, kokë dhe qafë dhe tumore parësore të trurit.

Dr Rose është një onkolog rrezatimi që specializohet në trajtimin e kancerit të prostatës, kancerit të kokës dhe qafës dhe tumoreve kryesore të trurit. Ai është një profesor ndihmës në Departamentin e Mjekësisë Rrezatuese dhe Shkencave të Aplikuara, duke udhëzuar studentët e mjekësisë, banorët dhe miqtë e tij në UC San Diego School of Medicine. Dr. Rose ka bashkëautorizuar artikuj të shumëfishtë të rishikuar nga kolegët, kapituj të librave të teksteve dhe komente me punën e paraqitur në Journal of Onkology Klinike, International Journal of Oncology Radiation - Biology - Physics.

specialitet Urologic, Head & Qafë, Neurologic
Degrees Shkolla e Mjekësisë në UC San Diego