858.283.4771
Pse duhet të na / Carl Rossi, MD
Dr. Carl Rossi

Carl Rossi, MD
Drejtor i Mjekësisë

Ne jemi këtu për ju

Emërimi i librit

Doktor Rossi ka trajtuar personalisht më shumë se 13,000 pacientë me kancer të prostatës me rrezatim protoni gjatë 31 viteve të fundit - më shumë se çdo mjek tjetër në botë.

I njohur ndërkombëtarisht për arritjet e tij në trajtimin e kancerit, Dr. Rossi është një onkolog rrezatimi me fokus kërkimor në cilësinë e jetës dhe shkallën e kurimit në kancerin e prostatës dhe limfomën. Duke qenë i specializuar në terapinë me rreze protoni, ai ka trajtuar pacientët me kancer të prostatës me terapi protoni që nga viti 1991. Para se të shërbente si Drejtor Mjekësor i California Protons, ai ishte Drejtori Mjekësor i Qendrës së Terapisë Proton Scripps dhe ishte Profesor i Asociuar në Departamentin e Mjekësia e Rrezatimit në Qendrën Mjekësore Universitare Loma Linda.

specialitet Prostata, fshikëza, veshkave, limfatika
Degrees Universiteti Loyola në Shkollën e Mjekësisë të Stritkut në Çikago
stërvitje Ertifikuar nga Bordi Amerikan i Radiologjisë, Onkologjia nga Rrezatimi