858.283.4771
Pse duhet të na / Catheryn Yashar, MD

Catheryn Yashar, MD
Onkologu rrezatues

Ne jemi këtu për ju

Emërimi i librit

Doktor Yashar përdor doza të larta të shënjestruara me kujdes, për të shkatërruar ose dëmtuar qelizat kancerogjene.

Dr. Yashar është një onkolog rrezatimi i certifikuar nga bordi dhe profesor në Departamentin e Mjekësisë Rrezatuese dhe Shkencave të Aplikuara në UC San Diego School of Medicine. Ajo merr pjesë aktive në organizata dhe shoqëri të shumta mjekësore. Doktor Yashar është me përvojë të madhe në terapitë e rrezatimit të moduluara me intensitet dhe të drejtuar nga imazhi, si dhe në terapinë protonike dhe brachytherapy. Interesat e studimit të Dr. Yashar përfshijnë rrezatimin e pjesshëm të përshpejtuar të rrezatimit të gjirit dhe teknikat e rrezatimit të dozës së lartë fokale.

specialitet Gjirit, Gjinekologjik
Degrees Universiteti Veriperëndimor Feinberg Shkolla e Mjekësisë