858.283.4771
Pse duhet të na / Daniel Simpson, MD

Daniel Simpson, MD
Onkologu rrezatues

Ne jemi këtu për ju

Emërimi i librit

Dr Simpson përdor një sërë dozash të larta të shënjestruara me kujdes të energjisë rrezatuese për të shkatërruar ose dëmtuar qelizat kancerogjene.

Dr Simpson është një profesor ndihmës në Departamentin e Mjekësisë Rrezatuese dhe Shkencave të Aplikuara në UC San Diego School of Medicine. Ai udhëzon studentët e mjekësisë dhe banorët dhe merr pjesë në hulumtime të përqendruara në teknikat romane të imazhit, imunoterapinë, radioterapinë e drejtuar nga imazhi dhe radioterapinë adaptive. Ai ka bashkëautorizuar shumë artikuj, abstrakte dhe kapituj të librave të rishikuar nga bashkëmoshatarët, dhe puna e tij është botuar në revista të tilla si Journal of the National Institute of Cancer, Oncology Oral, and International Journal of Radiation Oncology - Biology - Fizikë.

specialitet Neurologjik, Gastrointestinal, Mëlçisë
Degrees Shkolla e Mjekësisë në UC San Diego