858.283.4771
Pse duhet të na / AJ Mundt, MD

AJ Mundt, MD
Onkologu rrezatues

Ne jemi këtu për ju

Emërimi i librit

Dr. Mundt është kryetari themelues i Departamentit të Mjekësisë Rrezatuese dhe Shkencave të Aplikuara në UC San Diego School of Medicine dhe zv / drejtori i vjetër i Qendrës së Kancerit Moores të UC San Diego Health, Qendra e vetme gjithëpërfshirëse e kancerit në rajon e njohur nga Instituti Kombëtar i Kancerit.

Dr. Mundt është onkolog rrezatimi, i specializuar në trajtimin e pacientëve me kancere gjinekologjike, urologjike dhe prostatës. Ai ka fituar çmime të shumta për kujdesin ndaj pacientëve, përfshirë këtu si një nga mjekët më të mirë të Amerikës për kujdesin ndaj kancerit dhe një nga mjekët më të mirë të San Diegos, shumë herë. Ai është njohur ndërkombëtarisht në këtë fushë për kontributet e tij në zhvillimin e teknikave të reja të rrezatimit për të përmirësuar trajtimin e kancerit dhe ka autor ose bashkëautor i më shumë se 180 artikujve revistë të shqyrtuar nga kolegët dhe kapitujt e librave në teknikat e përparuara të onkologjisë së rrezatimit.

specialitet Urologjik, Gjinekologjik, Prostat
Degrees Shkolla Mjekësore e Universitetit të Miçiganit
stërvitje Ertifikuar nga Bordi Amerikan i Radiologjisë, Onkologjia nga Rrezatimi