858.283.4771
Pse duhet të na / John P. Einck MD

John P. Einck MD
Drejtori i Shërbimeve të Kancerit në Gjenito-Urinare dhe UCSD në UCSD

Ne jemi këtu për ju

Emërimi i librit

Dr. Einck beson në trajtimin e rrobaqepësisë për qëllimet individuale të secilit pacient dhe ka përvojë mbi 23 vjet duke përdorur një larmi teknikash të terapisë rrezatuese, duke përfshirë terapinë protone dhe brachytherapy.

Me një qasje të bazuar në ekip për kujdesin ndaj pacientit, Dr. Einck iu bashkua ekipit tonë të terapisë proton menjëherë pas hapjes së qendrës në vitin 2014. Filozofia e tij e trajtimit thekson edukimin e pacientëve dhe inkurajon të gjithë të marrin pjesë në vendosjen se cili kurs i trajtimit është më i miri për ta dhe personal qëllimet. Dr. Einck shërben gjithashtu si Drejtor i Programit të Rezidencës dhe profesor i onkologjisë nga rrezatimi në UC San Diego School of Medicine. Si anëtar i Shoqatës Amerikane të Onkologjisë Rrezatuese dhe Shoqatës Amerikane të Onkologjisë Klinike, ai është i përfshirë në mënyrë aktive në kërkime dhe gjykime klinike për të përmirësuar rezultatet e trajtimit.

specialitet Prostata, fshikëza, gjiri, Sarcoma
Degrees Universiteti i Shkollës Mjekësore të Minesotës
stërvitje Ertifikuar nga Bordi Amerikan i Radiologjisë, Onkologjia nga Rrezatimi