858.283.4771
Pse duhet të na / Jona Hattangadi-Gluth, MD

Jona Hattangadi-Gluth, MD
Onkologu rrezatues

Ne jemi këtu për ju

Emërimi i librit

Dr. Hattangadi-Gluth është një onkolog rrezatues dhe shërben si Shef i Shërbimit të Tumorit të Sistemit Nervor Qendror (CNS) dhe bashkë-drejtues i Ekipit të Sëmundjeve CNS në Qendrën e Kancerit në UC San Diego Health Moores.

Dr. Hattangadi-Gluth është një onkolog rrezatues i specializuar në trajtimin e pacientëve me tumore të trurit dhe sistemit nervor qendror (SNQ) dhe kancereve të gjirit. Ajo mori diplomën e saj të mjekësisë dhe përfundoi një trajnim qëndrimi në onkologji rrezatimi në Shkollën Mjekësore të Harvardit. Hattangadi-Gluth gjithashtu përfundoi trajnimin kërkimor në onkologjinë e gjirit dhe imazhin në Universitetin e Kalifornisë, San Francisco si një studiues i Doris Duke. Ajo është e përfshirë në mënyrë aktive në kërkime për të përmirësuar efikasitetin dhe sigurinë e terapisë rrezatuese për tumoret e trurit.

specialitet Truri, Sistemi nervor qendror (SNQ), gjiri
Degrees Harvard Medical School
stërvitje Ertifikuar nga Bordi Amerikan i Radiologjisë, Onkologjia nga Rrezatimi