858.283.4771
Pse duhet të na / Loren Mell, MD

Loren Mell, MD
Onkologu rrezatues

Ne jemi këtu për ju

Emërimi i librit

Dr. Mell është specializuar në trajtimin e pacientëve me kancere të kokës dhe qafës dhe është Shefi i Shërbimeve Onkologjike të Rrezatimit për kancerin e kokës dhe qafës në UC San Diego Health.

Dr. Mell është një onkolog rrezatimi, i specializuar në trajtimin e pacientëve me kancere të kokës dhe qafës dhe shërben në komitetet kombëtare për kokën dhe qafën, dhe kanceret e qafës së mitrës. Ai është një redaktor i asociuar për Gazetën Ndërkombëtare të Onkologjisë Rrezatuese - Biologji - Fizikë, revista kryesore në fushën e onkologjisë së rrezatimit. Dr. Mell ka ekspertizë në statistikat mjekësore dhe modelin e provës klinike, dhe më parë ka punuar në Zyrën Kombëtare të Kërkimeve Ekonomike në Palo Alto dhe Qendrën për Studime Shëndetësore në Seattle.

specialitet Koka & Qafa, Limfoma, Gjinekologjike
Degrees Universiteti i Chicikagos, Shkolla e Mjekësisë Pritzker
stërvitje Ertifikuar nga Bordi Amerikan i Radiologjisë, Onkologjia nga Rrezatimi