858.283.4771
Pse duhet të na / Parag Sanghvi, MD

Parag Sanghvi, MD
Onkologu rrezatues

Ne jemi këtu për ju

Emërimi i librit

Si profesor i asociuar në Departamentin e Mjekësisë Rrezatuese dhe Shkencave të Aplikuara në Shkollën Mjekësore UC San Diego, studimi i Dr. Sanghvi shqyrton mënyrat e përdorimit të terapisë së rrezatimit për të përmirësuar rehatinë dhe mbijetesën e individëve me kancer.

Dr. Sanghvi është një onkolog i certifikuar nga rrezatimi nga bordi dhe drejtor i Shërbimeve Onkologjike të Rrezatimit Klinik të UC San Diego Health, që mbikëqyr bordin e tumorit të limfomës. Ai është gjithashtu shefi i seksionit të ekipit të trajtimit të kancerit të gjakut dhe shërben në ekipet e sëmundjes për trajtimin e kancerit të kokës dhe qafës, dhe tumoreve të trurit. Dr. Sanghvi zhvilloi një teknikë për përdorimin e frymës frymëzuese të thellë (DIBH) për të zvogëluar efektet anësore të individëve me limfoma që i nënshtrohen rrezatimit mediastinal.

specialitet Neurologjik, Koka dhe Qafa, Limfoma
Degrees Kolegji Mjekësor i Xhorxhisë
stërvitje Ertifikuar nga Bordi Amerikan i Radiologjisë, Onkologjia nga Rrezatimi