858.283.4771
Pse duhet të na / Steven Davis, MD

Steven Davis, MD
Onkologu rrezatues

Ne jemi këtu për ju

Emërimi i librit

Dr. Davis është i përkushtuar ndaj vizionit të fitores së plotë në luftën kundër kancerit dhe filozofia e tij e trajtimit bazohet në maksimizimin e suksesit të trajtimit duke minimizuar toksicitetin e trajtimit.

Dr. Davis është i interesuar të udhëzojë pacientët e tij në të gjitha aspektet e rrugëtimit të trajtimit të kancerit dhe është i specializuar në trajtimin e prostatës. Dr. Davis është një onkolog i rrezatimit i certifikuar nga bordi, dhe gjithashtu mban certifikimin e bordit në Patologjinë Anatomike dhe Klinike. Ai është një veteran 24-vjeçar i Forcave Ajrore të Shteteve të Bashkuara dhe e përfundoi karrierën e tij ushtarake si kolonel. Ai bëri rezidencën e tij në onkologjinë e rrezatimit në Universitetin e Kalifornisë në San Diego dhe mban një marrëdhënie me Universitetin si Asistent Profesor klinik vullnetar në Departamentin e Mjekësisë së Rrezatimit dhe Shkencave të Aplikuara. Një kalifornian vendas, ai pëlqen shumicën e aktiviteteve në natyrë, duke përfshirë vrapimin, çiklizmin, notin dhe ecjen.

specialitet Prostatë
Degrees Uniformed Services University of the Health Sciences School of Medicine
stërvitje Ertifikuar nga Bordi Amerikan i Radiologjisë, Onkologjia nga Rrezatimi
Certifikuar nga Bordi Amerikan i Patologjisë, Patologjisë Anatomike dhe Klinike