858.283.4771

Telemjekësia në Qendrën e Terapisë së Kancerit në Protons California

Ne e kuptojmë që udhëtimi gjatë pandemisë COVID-19 mund të mos jetë optimal për disa. Duke pasur këtë në mendje, ne kemi zbatuar një opsion të telemjekësisë në mënyrë që të vazhdojmë të ofrojmë shërbim për pacientët tanë ekzistues dhe potencialë. Ndërsa një konsultë ballë për ballë për pacientët e mundshëm ka përparësitë e saj, telemjekësia na ofron një rrugë për të takuar pacientët tanë virtualisht dhe për të diskutuar nëse terapia me protone është opsioni i duhur i trajtimit.

Telemjekësia nuk e zëvendëson plotësisht nevojën që pacientët të udhëtojnë në California Protons për trajtim, por na lejon të takohemi me ju në mënyrë virtuale për të shpjeguar terapinë protone për situatën tuaj specifike, përgjigjur pyetjeve dhe rishikuar hapat e ardhshëm.

Kur është koha për të vizituar Qendrën tonë, ne duam t'ju sigurojmë se po bëjmë çdo masë paraprake për t'i mbajtur pacientët dhe stafin tonë të sigurt gjatë pandemisë COVID-19. Mund të lexoni më shumë rreth masave tona parandaluese në faqen tonë Faqja e informacionit COVID-19.

Si e bën këtë punë?

Pasi të keni thirrur Qendrën tonë për t'u regjistruar si një pacient i ri, një Koordinator Klinik do t'ju thërrasë të merrni historinë tuaj mjekësore dhe të përcaktoni se çfarë regjistrimesh janë të nevojshme. Në të njëjtën kohë, Ekipi ynë i Sigurimeve do të vlerësojë politikën tuaj të veçantë të sigurimit dhe do ta rishikojë atë me ju, në mënyrë që të dini se çfarë mbulimi është në dispozicion.

Sapo të merren të gjitha të dhënat e nevojshme mjekësore, do të merrni një telefonatë për të ngritur një konsultë përmes telemjekësisë. Ky konsultim lehtësohet përmes një shërbimi telemjekësor në përputhje dhe të koduar nga HIPAA. Para emërimit të telemjekësisë, dikush do të telefonojë për të siguruar që ju e dini se si të përdorni shërbimin para kohës së takimit tuaj me mjekun.

Për të kërkuar një konsultë, mund të na telefononi direkt në 858-549-7400, nga e hëna deri të premten, nga 8 e mëngjesit deri në 5:XNUMX në PST. Ose, ju mund të kërkoni një telefonatë nga ekipi ynë duke plotësuar Formularin e Kërkimit të Emërimit.