858.283.4771

Mbështetje që ju jep forcë


Vizioni ynë është një botë pa kancer, dhe çdo ditë ekipi ynë është i përkushtuar në luftën tuaj. Duke kombinuar disa nga onkologët më me përvojë me teknologjinë revolucionare dhe pajisjet e imazhit, California Protons Cancer Therapy Center sjell nivelin më të lartë të kujdesit të personalizuar të kancerit për pacientët tanë. Kjo mund të rezultojë në nivele të forta shërimi, efekte anësore të reduktuara, rezultate të përmirësuara dhe një shans për një të nesërme më të mirë. Nëse doni të shihni nga dora e parë, ju lutem bëni një turne virtual në qendrën tonë. Për sigurinë e pacientëve, personelit dhe vizitorëve tanë, për momentin nuk do të presim turne personalisht. Nëse dëshironi të vendoseni në një listë pritjeje për ngjarjen tjetër të planifikuar, ju lutemi na telefononi në 858-299-5984.

Onkologët tanë me famë botërore
Drejtuesit e industrisë.
Specialistët e protonit.

 

Qendra e Terapisë së Kancerit në Kaliforni, partnerë me shumë mjekë të shkëlqyeshëm për të ofruar një nivel të pashembullt të kujdesit dhe ekspertizës klinike për pacientët tanë. Si një nga vetëm dy qendrat e terapisë protonike në Kaliforni, dhe një ofrues rajonal, California Protons partnerë me mjekë nga sistemet shëndetësore në të gjithë shtetin për të siguruar qasje në ata që kanë nevojë për trajtime të terapisë protonike.

Ekipi i Kujdesit për Pacientët
Ekspertët në terapinë protonike.
Pasioni për kujdesin e pacientit.

 

Ndërsa terapia me proton është një trajtim joinviviv dhe shpesh pa dhimbje, ekipi ynë për kujdesin ndaj kancerit do t'ju ndihmojë të ndiheni sa më të qetë në çdo hap të rrugës, përfshirë gjatë trajtimeve ditore, takimeve vijuese dhe vlerësimeve të progresit.

  • Terapistët e rrezatimit trajnohen nga ekipi i fizikantëve mjekësorë për të administruar dhe ofruar trajtimin tuaj të përditshëm me protonet.
  • Dosimetristët mjekësorë janë përgjegjës për zhvillimin dixhital të planit tuaj të trajtimit të përshtatur, i cili mbikëqyret nga fizikantët mjekësorë.
  • Infermierë të certifikuar onkologjik punoni ngushtë me ju, onkologun nga rrezatimi dhe anëtarët e tjerë të ekipit të kujdesit.
  • Fizikantë mjekësorë specializohen në aplikimin e fizikës në kujdesin mjekësor, duke hartësuar formën dhe intensitetin e rrezeve të protonit për të siguruar që ajo jep dozën e saktë të rrezatimit të kërkuar.
  • Onkologët rrezatues bashkëpunojnë me fizikantët mjekësorë për të zhvilluar plane të trajtimit të personalizuara që janë përshtatur siç duhet për secilin pacient dhe për të siguruar që çdo trajtim të ofrohet me saktësinë më të lartë të mundshme.

Qendra jonë San Diego
E pajisur me ekspertizë.
Njohur ndërkombëtarisht.

 

E vendosur në një nga komunitetet më të mira mjekësore në botë, qendra jonë është në pararojë të kujdesit mjekësor, kërkimit shkencor dhe bioteknologjisë. Përvoja jonë mjekësore, shërbimet e pacientëve, partneritetet dhe institucionet më të rëndësishme vazhdojnë të tërheqin pacientë nga i gjithë kombi, si dhe nga e gjithë bota.

Bashkëpunime me Ofruesit e Filialeve

Partneritetet tona me Universitetin e Kalifornisë, San Diego, renditen # 1 për onkologji nga US News & World Report më i mirë në Spitalin më të mirë dhe Spitali i Fëmijëve Rady, i renditur në 10 më të mirët për specialitetet pediatrike, ndihmojnë që terapia me protone të bëhet realitet për pacientët e te gjitha moshat.

Qendra Ndërkombëtare e Trajtimit

Dy të tretat e pacientëve tanë vijnë nga zona jashtë rajonit të San Diego. Shumë udhëtojnë nga Azia, Australia, Lindja e Mesme dhe Britania e Madhe.

Kërkime Aktive dhe Provat e Hapura Klinike

Ekipi ynë është i përkushtuar për përparimin e vazhdueshëm të trajtimit të kancerit dhe kujdesit ndaj pacientëve. Si anëtar i Grupit bashkëpunues Proton (PCG), California Protons po merr pjesë në studime kërkimore multi-institucionale për të ndihmuar në optimizimin e terapisë protonike. Shefat e departamenteve tona dhe onkologët e rrezatimit janë gjithashtu të përfshirë në provat e ardhshme të rastësishme kërkimore të krahasuara që krahasojnë terapinë me rrezatim protoneve me rreze X përmes përfshirjes sonë me NRG Onkologjinë, një organizatë kërkimore bashkëpunimi e Institutit Kombëtar të Kancerit.

Teknologji Revolucionare

Qendra jonë ishte struktura e parë e terapisë proton në SHBA që vendosi teknologjinë e kërkuar për skanimin e rrezes së lapsit në të pesë dhomat e trajtimit. Saktësia dhe imazhet me cilësi të lartë, të çiftuara me kantierën tonë rrotulluese 360 ​​° për gjetjen e këndit ideal të trajtimit, përpiqen për ekspozim të zvogëluar të rrezatimit në inde të shëndetshme, rrezik më të ulët të efekteve anësore dhe kancer sekondar, dhe cilësi të përmirësuar të jetës.

Mbështetja e pacientit dhe shërbimet e portierit

Ekipi ynë i shërbimit portier është i përkushtuar për të ndihmuar çdo pacient dhe vizitor për të lundruar në udhëtimin me terapi proton, të qëndrojë i lidhur dhe të ndjehet i mirëpritur.

Keni nevojë për ndihmë në rregullimet tuaja të udhëtimit? Ne mund te te ndihmojme.