858.283.4771
Wilujeng Enjing
dimimitian
jeung
Pangsaéna
tina Dinten

Tarung Kanker sareng
proton Terapi
Perawatan Radiasi

Upami anjeun parantos didiagnosis pikeun anu munggaran, atanapi nyanghareupan kanker kumat, terapi proton tiasa janten pilihan anu pangsaéna salaku salah sahiji pangobatan kanker anu paling aman sareng paling épéktip di dunya.

Terapi proton mangrupikeun alternatif anu langkung kirang diserang, disarankeun pikeun seueur jinis kanker anu ti baheula dirawat liwat pendekatan tradisional sapertos operasi, kémoterapi sareng sinar-sinar X-ray. Tempatna di San Diego, California Pusat Proton Kanker Proton nyaéta di payuneun perawatan médis, panalungtikan sareng biotéhnologi. Kalayan langkung ti 50 taun pangalaman proton anu digabungkeun, dokter anu kasohor di dunya urang ngungkitkeun pangobatan anu berperang kanker revolusioner sareng alat pikeun ngarawat kanker anu umum sareng jarang pisan.

revolusioner
Perawatan Radiasi Tumor

Tepatna dikirimkeun dina 2 milimeter, téknologi scan sinari pensil pancingan kami, ditawarkeun dina sadaya lima kamar perawatan, ngaluarkeun dosis radiasi pembunuhan kanker anu cocog sareng bentuk unik sareng ukuran tumorna. Téknologi anu sasarengan ieu nyerang tumor sareng precision-laser sapertos, bari sparing jaringan sareng organ séhat.

Dipikanyaho
Puseur Perawatan Kanker San Diego

Bumi pikeun salah sahiji tim onkologi radiasi paling ngalaman di dunya dina rohangan terapi terapi proton, dokter kami sacara internasional diakui sareng dipilarian ku pasién ti sakumna dunya. Nyatana, diréktur médis urang sacara pribadi parantos ngubaran langkung ti 10,000 kasus kanker prostat-langkung ti saha waé di dunya.

Kelas dunia
Pusat Perawatan Kanker

Ti dokter kami pikeun jasa présidén pikeun ngadukung program, kami nawiskeun tingkat pangluhurna perawatan pasien anu dipersonalisasi di pusat perawatan kanker kami. Sakabéh staf kami didaptarkeun pikeun gelut unggal jalma ngalawan kanker sareng unggal dinten urang narékahan pikeun nyiptakeun lingkungan dimana pasién kami, kulawarga sareng réréncangan aranjeunna ngarasa disambut ku komunitas anu pinuh ku jalma anu ramah, ngabantosan anu ngubaran saha waé sakumaha aranjeunna bakal anggota kulawarga sorangan.

Terapi Proton
Katuhu pikeun Abdi?

Terapi radiasi proton tiasa dianggo sacara éksklusif, atanapi dikombinasikeun sareng operasi sareng kémoterapi, pikeun ngubaran sababaraha jinis kanker sareng tumor, kalebet tapi henteu diwatesan ku:

Terapi Proton vs.
Pangalihan Sinar X-Ray

Radiasi sinar-X standar sareng terapi proton sareng dua jinis radiasi "beam luar". Nanging, sipat masing-masing béda pisan sareng nyababkeun rupa-rupa tingkat radiasi dina situs tumor sareng lingkungan jaringan sareng organ.

Terapi Proton vs.
Pangalihan Sinar X-Ray

Radiasi sinar-X standar sareng terapi proton sareng dua jinis radiasi "beam luar". Nanging, sipat masing-masing béda pisan sareng nyababkeun rupa-rupa tingkat radiasi dina situs tumor sareng lingkungan jaringan sareng organ.

Patanyaan ngeunaan asuransi sareng pangobatan perawatan?

Unak ayaan

Kuring miharep hirup anu lami sareng henteu daék résiko ngagaduhan serangan jantung atanapi karusakan jantung, ku kituna kuring milih terapi proton. Saatos konsultasi abdi sareng Dr. Chang, kuring kakara terang yén California Proton mangrupikeun tempat kuring rék. Anjeunna didamel pisan waktos sareng abdi sareng kuring ngarasa yakin pisan pikeun kamampuan na.
Marti Shelton
Kanker Payudara Sabén
Kasey Harvey
Terapi proton mangrupikeun 'tukeur game.' Henteu aya sadinten anu teu terang kumaha untung kami cicing genep mil jauh ti salah sahiji pusat proton pangsaéna di dunya. Sakabéh staf luar biasa. Hormat, pangaweruh jeung nurutan nurutan anu luar biasa.
Bapa Kasey Harvey
Pasiatr Rhabdomyosarcoma Pasién
Kuring parantos ngalaman leres-leres teu aya efek tina perlakuan kuring. Kuring pelatih tim cross-nagara urang sareng awéwé sapanjang perawatan kuring, tanpa leungit sadinten. Kuring kantos ngajaga nilai sauyunan kuring pisan sareng pamajikan kuring, JoAnn, sareng tetep aktip salaku bapak sareng mentor di masarakat.
Steve témbal
Kanker prostat
Kami milih terapi proton kusabab pangabisa anu aman pikeun nyerep kana brainstem pikeun ngahontal bagian tina tumor anu henteu tiasa keuna heula. Sareng saprak téknologi di California Proton mangrupikeun énggal sareng paling maju di nagara éta, urang panginten 'naha nuju ka mana waé?'
Bapa Natalie Wright
Tumor Bakar Pediatrik Pasén
Gelut Kaluar
Hiji blog ngeunaan harepan, penyembuhan sareng kakuatan anu diatasi.